echoPHP MF 2.0.7 and echoPHP MF 3 RC1 is coming next weekend

Information on new releases or updates to existing products or services will be posted here.
Post Reply
echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

echoPHP MF 2.0.7 and echoPHP MF 3 RC1 is coming next weekend

Post by echophp » Fri Feb 22, 2008 7:18 pm

Hello,

I just want to inform to you that echoPHP MF 2.0.7 and echoPHP MF 3 RC1 is coming next weekend, will no more delays.

These new releases will fix discovered/reported bugs and:
- echoPHP MF 2.0.7 will support phpBB 2.0.23.
- echoPHP MF 3.0.0 RC1 will more stable, ready for production and
  • Supports both of phpBB 2.0.23 and phpBB 3 Gold.
  • Support UTF-8 characters.
  • Members can pay to use their own domains.
  • Members can pay to remove copyright text at bottom of their forums.
  • Cron Jobs to update cache daily, fix forums.
  • Ability to edit/translate MF language without using FTP
  • Migrate from Sebflipper easier and safer.
  • and some more new options/updates.


echoPHP MF 3 RC1 will require MySQL have to support UTF-8 to support phpBB 3 and multiple languages better. If your server still doesn't support UTF-8, upgrade it.


Thank you.
Last edited by echophp on Tue Mar 04, 2008 3:51 pm, edited 2 times in total.

River
Posts: 124
Joined: Sat Feb 10, 2007 9:51 pm

Post by River » Fri Feb 22, 2008 9:26 pm

Great news :D

twhiting9275
Posts: 123
Joined: Sun Sep 02, 2007 6:46 am

Post by twhiting9275 » Mon Feb 25, 2008 2:01 am

seeems good, but:
# Forum Admins can pay to remove copyright text at bottom of their forums.

Isn't this already available? Yes, it is. Admins have been able to pay for months now (at least since I started in September) to pay to remove the 'powered by' stuff in the forums. So, what are 'forum admins' paying to remove now?


# Cron Jobs to update cache daily, fix forums.

Cache, ok, maybe. "Fixing" forums? What on earth are you talking about there? Forums should be 'fixed' manually, otherwise you're going to open up a whole new set of problems because of your 'cron jobs'.
Linux Tech Networks, Quality, affordable Linux Systems Administration
TJWI- Support for Free Hosting Software

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Post by echophp » Mon Feb 25, 2008 11:04 am

# Forum Admins can pay to remove copyright text at bottom of their forums.
I was meant for 'members can pay to remove copyright text at bottom of their forums'. Because some members don't want to see your copyright text. Sorry for this confusion, will correct it.
# Cron Jobs to update cache daily, fix forums.
It will re-create missing cache folders, logo folders, avatar folders, etc of forums. We use this way to decrease server load, MF doesn't have to check folders then re-create missing folders for every request, this also won't slow your forums because of checking and re-creating.

freephpbb3
Posts: 5
Joined: Fri Feb 22, 2008 2:12 pm

Post by freephpbb3 » Sun Mar 02, 2008 1:35 pm

weekend is almost done.. i tought no delays this time :(

PN Matt
Posts: 101
Joined: Thu Apr 05, 2007 9:39 am

Post by PN Matt » Mon Mar 03, 2008 11:03 am

:P

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Post by echophp » Tue Mar 04, 2008 3:48 pm

Sorry, i'm late again. We just released it. Please get it from your client area.

Thank you.

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Post by echophp » Thu Mar 20, 2008 10:57 am

phpBB2 and phpBB3 can't be used on the same domain. If you would like to use phpBB3, use 'phpBB MF.zip' and 'phpBB3.zip'. If you would like to use phpBB2, use 'phpBB MF.zip' and 'phpBB2.zip'.

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Post by echophp » Thu Mar 20, 2008 10:58 am

We are working on 'phpBB2 to phpBB3 converter' for echoPHP MF which will help you convert your all phpBB2 forums to phpBB3. Please patient.

Thank you.

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Post by echophp » Fri Mar 21, 2008 6:05 am

No, you can't do that because RC1 requires many table updates, your MF will work improperly if you try to do it. You have to upgrade 2.0.7 to RC1, download upgrade script from your client area.

Please feel to contact us if you have any questions.

Thank you.

Post Reply