Board index

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
  Print view

Does Echophp support hight traffic forum ?
Author Message
PostPosted: Sun Aug 30, 2009 9:26 pm 

Joined: Sun Aug 30, 2009 9:22 pm
Posts: 2
Hi

Im interested in the script , but i have some questions :
Does this script support hight traffic forums ( 30.000 visits/daily ++ ) ,
exp ..someone created a forum and get alot of traffic .

the script Intergare Free Invision or SMF forums , or it just for phpbb3 ?

regards






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: Does Echophp support hight traffic forum ?
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 5:59 am 

Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am
Posts: 655
Hello,

The script is able to support high traffic forums. Actually, it's base on how many server resources you have.

This script only support phpBB3. For live demo, please visit http://www.hoodhost.com/. For trial, please visit http://www.echophp.com/freetrial.html.

Hope this helps. Feel free to contact us if you have any questions.

Thank you.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: Does Echophp support hight traffic forum ?
PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:45 pm 

Joined: Sun Aug 30, 2009 9:22 pm
Posts: 2
Hi
Is there a possibility to have the same template of the homepage of such sites like : freeforums.org ?

regards






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: Does Echophp support hight traffic forum ?
PostPosted: Tue Sep 01, 2009 2:30 pm 

Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am
Posts: 655
You are able to customize the default template or to add your own template. You can get some for free at http://www.freecsstemplates.org/.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: Does Echophp support hight traffic forum ?
PostPosted: Mon Oct 19, 2009 11:12 pm 

Joined: Sat May 31, 2008 10:45 am
Posts: 130
The script itself uses the Smarty template engine (echo correct me if I'm wrong) so it requires some basic knowledge to integrate a template to your home page.
I am using the script with 6000 hosted forums and more than 30 000 unique visitors/day and it's running smoothly with a few exceptions but those are due to the fact that I'm not a great sysadmin but administer the server on my own nevertheless.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron