no service

Your feedback helps improve our products. This is the place to post them
Post Reply
theo
Posts: 9
Joined: Mon Mar 08, 2010 12:27 pm

no service

Post by theo » Mon Mar 08, 2010 12:46 pm

Hello,

what does the slogan "Great 24/7 support system" on your home page mean?
I bought the script 3 days ago and pay for installation service - and never heared from you.
No Installation, no answering my eMails.........nothing.

I am disappointed.


best Regards
Dirk

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Re: no service

Post by echophp » Tue Mar 09, 2010 3:04 am

Hello,

First of all, thank you for placing an order with us. You please re-check your mailbox. We sent you 3 emails in total:
  • "Thank you for your order at echophp.com" (from 3d13h56m)
  • "[echophp.com] Professional Installation" (from 3d13h54m)
  • and a reply to your ticket (from 1d5h33m).

Please check 'Spam' or 'Junk' folder and confirm it.

Hope this helps. Feel free to contact us if you have any questions.

Thank you.

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Re: no service

Post by echophp » Tue Mar 09, 2010 3:05 am

P/S: You can check your tickets list at our helpdesk http://www.echophp.com/help/. Thank you.

theo
Posts: 9
Joined: Mon Mar 08, 2010 12:27 pm

Re: no service

Post by theo » Tue Mar 09, 2010 11:32 am

Hello,

YOU sent me nothing - your bot sent me automatic mails, that is not the same.

I sent you a link, that provides all Access Data for the setup - and I sent a additional mail with the password - why do you ignore this mails? Why don't you answer?

senseless discussion........ I already install the script. You should refund the installation fees.


best Regards
Dirk

echophp
Posts: 657
Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am

Re: no service

Post by echophp » Wed Mar 10, 2010 4:07 pm

No, that's not our bot, I myself sent emails via our helpdesk. I did say that the link you provide didn't work (404 Not Found), please re-read them. We just refunded the installation fee you request. Let me know if you need anything else I can help. Thank you.

theo
Posts: 9
Joined: Mon Mar 08, 2010 12:27 pm

Re: no service

Post by theo » Fri Mar 12, 2010 12:34 pm

Hello,

the Link was 3 days accessible - then I removed the page for security reasons.

best Regards
Dirk

Post Reply