Board index

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
  Print view

google analytics and ads between posts
Author Message
PostPosted: Fri Dec 25, 2009 2:26 am 

Joined: Wed Dec 23, 2009 1:36 am
Posts: 17
hi everybody,
i like to add google analytics so it will track the visitors of my site and also on all forums that have been created by users.
how can i fix this?

i tried to add the google analytics code right before </body> on the wrapper but this gives an error.


and a second question,how come the ads between posts are only visible by guests?


thanks in advance

regards
Alegria

_________________
Free Forums | YourPHPBB.com






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: google analytics and ads between posts
PostPosted: Sat Dec 26, 2009 5:02 am 

Joined: Sun Feb 11, 2007 9:07 am
Posts: 655
Hello,

Google Analytics Code is a javascript code so you need to place it between {litteral} and {/literal} to tell the template engine know that it's a code and don't parse it.

You can only allow ads to show to guests via MF admin area -> 'Manage Ads' -> 'Ads between posts' -> set 'No' for 'Show this for registered users? '.

Hope they help. Feel free to contact us if you have any questions.

Thank you.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: google analytics and ads between posts
PostPosted: Sat Dec 26, 2009 1:33 pm 

Joined: Wed Dec 23, 2009 1:36 am
Posts: 17
thanks echophp, this did the job.

regards

_________________
Free Forums | YourPHPBB.com






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: google analytics and ads between posts
PostPosted: Sun Aug 21, 2011 6:45 am 

Joined: Sun Aug 21, 2011 6:37 am
Posts: 1
plz help! why GA dont work for sub domains.. i put GA script in wrapper between tags {litteral} and it works only for main page. in statistics it shows only visitors who visit only main page.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Re: google analytics and ads between posts
PostPosted: Mon Aug 22, 2011 2:39 am 

Joined: Fri Jun 18, 2010 2:35 pm
Posts: 44
Kalambus wrote:
plz help! why GA dont work for sub domains.. i put GA script in wrapper between tags {litteral} and it works only for main page. in statistics it shows only visitors who visit only main page.

Hello!

GA work for both main domain and sub domains. But it only report for main domain.
If you want to track your sub domain, please add sub domain into website profile.

Let me know if you have any questions.

Thank you.






Top
 Profile  
Reply with quote  

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron